Top

Hyvää alkanutta vuotta! Se olis tammikuu ja Moccamaster!

Digaaja - Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija / Ajankohtaista  / Hyvää alkanutta vuotta! Se olis tammikuu ja Moccamaster!

Hyvää alkanutta vuotta! Se olis tammikuu ja Moccamaster!

Helmikuussa Digaaja laajentaa toimintaansa, mutta siitä lisää myöhemmin. Sitä ennen laitetaan jakoon perinteinen Moccamaster.

Tykkää kuvasta ja oot messissä!

Moccamaster lähtee jakoon 15.01.2018 klo 21.00

Facebook ei ole mukana kahvihetkissä.

Consectetuer in at varius fames posuere sagittis. Enim eget est augue aspernatur venenatis vitae, purus netus libero cras lorem, praesent.

Risus amet purus odio id, mattis diam vestibulum dolor orci, porttitor aenean cursus phasellus sit in eu, mollis vel, mattis hac libero vestibulum. Fringilla neque proin dui, ut ad sed rutrum euismod dui enim, id tortor elementum luctus sagittis arcu. Sem nulla dui lectus odio, rhoncus orci hac phasellus perferendis laoreet, in suspendisse velit aenean. Aenean ornare, lacinia sociosqu laoreet adipiscing ullamcorper hendrerit, in nunc nunc varius risus mi, ullamcorper at cras vivamus quam, vitae fringilla praesent varius nulla. Semper pede nonummy eu, et hac cubilia urna, sit velit, aenean eu tempor congue cras sed, mauris tempor sodales lobortis. Ipsum maecenas neque ligula mi purus iaculis, id turpis nisl duis. Gravida nunc nam dui.