Top

Ajankohtaista

Mainonnan tipsit

Twiitit jotka sisältävät kuvan, saavat uudelleentwiittauksia 150% enemmän kuin sellaiset, jotka eivät sisällä kuvaa. 78% jotka ottavat yhteyttä yritykseen Twitterin kautta odottavat saavansa vastauksen tunnin kuluessa.

Sosiaalinen media

Visuaalista sisältöä jaetaan sosiaalisessa mediassa 37% todennäköisemmin kuin muuta sisältöä. 74% internetin liikenteestä muodostuu videoliikenteestä. Youtube mainonta on todella kustannustehokasta ja näkyvää mainontaa.

Videomainonta

Kävijäliikenne

Olemme analysoineet monia asiakkaidemme sivuja. Viereinen kaavio kuvaa keskimääräistä nettisivuston liikenteen muodostumista. Suora liikenne tarkoittaa niitä kävijöitä, jotka kirjoittavat nettiselaimeen suoraan nettisivuston osoitteen. Tämä osoittaa sen, että hyvän verkkotunnuksen miettiminen ja hankinta on entistä tärkeämpää. Orgaaninen liikenne on hakukoneista tulevaa liikennettä, joka ei ole maksettua. Tässä kohtaa myös yrityksen nimi, verkkotunnus ja hakukoneoptimointi on iso osa sitä, että yritys löydetään hakukoneista. Jos nämä asiat askarruttavat myös teitä, ota yhteyttä digitaalisen median asiantuntijaan. Autamme teitä alkumetreistä lähtien välttämään virheitä sekä käyttämään markkinointieurot tehokkaammin.

Suora liikenne 0
Sähköposti 0
Orgaaninen liikenne 0
Linkittävät sivut 0
Sosiaalinen media 0
Maksettu mainonta 0
Muu 0